Want your
own Fotopage?








 
Rahaniss Fotopages

By: Raha niss

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Nov-2007 03:17 Email | Share | Bookmark
Kek Harijadi........

 
 
 


Hari ni besday anak kedua......awal lagi dah request nak bawak kek (nak Carrot Cake) kesekolah nak sambut dengan kawan²....Pening pikir camna nak decorate kek tu, bab nak buat kek tak masaalah sangat. Kalau dedolu selalunya beli saja tapi sekarang sejak berjinak² dengan fp dan beberapa forum yang lain rasa minat pulak nak mencuba sendiri disamping nak melembutkan tangan yang keras nih ngeh3X......
Akhirnya siap jugak lah malam tadi...walaupun agak sememeh (almaklumlah saya budak belajar) tapi kena puashati jugak lah kan. Toping cream cheese tu jugaklah Haniss letakkan pewarna merah dan hijau untuk dijadikan bunga dan daun, lorekkan serba sedikit. Tapi kann sebenarnya tak nampak rupa bentuk bunga pun



yang ni untuk makan kat rumah, sengaja letak dalam paper cups..senang skit tak ler sesusah nak potong




Quote:

madiha ~ Boleh tengok kat resepi kek karot tu, Haniss ikut bulat² resepi cream cheese kat situ.
Nur ~ Terima kasih.......pinggan klasik tu, nak carik sekarang tak der dah kut paten tu
LeeLin ~ kurang baja kot bunga tu.....tu yang kurang mengembangnya....
Mamasya ~ baru nak belajar² ni deko kek....alhamdulillah dia suka dengan kek mak dia ni yang tak berapa lulus nak deko ...
tariq ~ tengah melembutkan tangan yang keras ler ni......
ida ~ tengah berangan, lepas ni kalau kek besday nak buat sendiri,...tak mo beli dah...
fizah ~Trima kasih....tangan makin lembut skit dah sekarang ...berkat tunjuk ajar kawan² kat fp ni jugak
masriyah ~ Trima kasih.........walau pun tak cantik cam tokei² kek kat sini buat...tapi hati puas
cekdesam _ Terima Kasih...menggigil tangan tangan nak siapkan yang satu tu pun.....kalu selalu prektis ok kut
maklang ~ den tak pandang dah kedai bakeri sekarang ni..... ......sejak² baru deko kek sebiji tu





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net