Rahaniss Fotopages

By: Raha niss

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jan-2008 04:46 Email | Share | Bookmark
Cerita di penghujung 2007

makanan dah terhidang
dah siap hidang
kek ....oder saja....
kek lagi
strawbery dah benyek, dikerjakan anak bongsu
 
sesi berendam
suasana malam
dari tingkat 31
dapo kat Legend apartment
 
 
KLCC
Baru ada mood dan masa nak hapdet kat fp ni, baru naik kerja dari bercuti panjang ni..minggu lepas pula sibuk dengan urusan sekolah anak² ..sebelum tu pula persiapan barang² nak kesekolah, pendekata macam² hal la.....tapi sempat jugak ber `cuti'² .....kali ni tak pergi jauh pun, dekat aja .....tema cuti kali ni `Cuti² di kota metropolitan' (untuk penutup taun 2007).....gasak jer lah , asal dapat merehatkan badan dengan minda cukuplah kan.....maka bertapa lah dekat Legend apartment KL 3 hari 2 malam. Kebetulan hari check in tu besday anak sulung jadi malamnya terus sambut besday kat situ.....makanan semuanya beli kat luar kecuali nasi impit jer bawak dari rumah dan jemput lah jugak kazen² yang ada sekitar kelompo ni ke besday malam tu....takat nak panaskan makanan semua tadak masalah sbb duk kat apatment.....kek pun oder jugak, kes malas nak kecahkan dapur kat rumah.......

Jom layan serba sikit gambar yang ada........tengok jer laaa, malas la pulak nak edit²







>>kek oder dari http://mrahayu.fotopages.com/....strabwberi dah benyek dikerjakan sikecik......lom sempat dirasmikan oleh empunya besday dia cup dulu² lagi...
>>Makanan tu memula tu rasa mcm skit tapi sudahnya tak habis pun......bimbang gak takut tak cukup...


Seperti biasa, sempat jugak `klik' suasana malam di ibukota.......





Quote:

maklang ~ sama la maklang....pantang nampak makanan, terus ada selera
nur ~ perut keroncong ke Nur..
Masriyah ~ sini senang nak makan satay, terus bakar jer kat kedai ....tapi Yah pun rajin buat satay kan...
daalia ~ ada bakat tenggelam rupanya
ida isk ~ tok sah diet² la...sementara ada selera ni tibaiiiii jer...
madiha ~
mamasya ~ apa² pun budak² la paling seronok...buat semua tu pun untuk dia orang gak mak ayah tumpang sekaki..






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net