Rahaniss Fotopages

By: Raha niss

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Jun-2009 05:22 Email | Share | Bookmark
Jalan2 Tambah berat badan - Restoran Saba'

 
 
 
 
 
 
 
 
Restoran Saba' - ikut tema rest. ni `An Original Arabian Food', tapi agak tercekik masa makan sbb kering , tak berkuah. Pelayan pulak ada yang berbangsa asing (cam student luar jer yang buat part time kat situ), yang kadang2 nak ambik oder tu kena dok ulang 2-3 kali, Tapi ada juga pelayan yang berbangsa melayu...nak senang panggil jer depa. Menu cam biasa lah ada kambing, daging dan tak ketinggalan serta lain2 makanan dari Timur Tengah. Ada lah juga dah beberapa kali pergi makan makan kat sini ....bab servis dia sama jer.


Restoran Saba'
Lokasi: Cyberjaya




Antara menu2 .......pilih saja apa yang nak.


Lamb Hanith- set besar , kira 2 orang boleh makan 1 set ni, kalau pak arab satu set besar ni boleh habis kut sorang dia makan.


Ni pula Chiken Hanith - set biasa, habis la sorang makan.


Ni kira dia punya kebab, ada dua jenis kebab satu lagi yang bisa kita tengok tu la...yang dipotong2 dari pemanggang, gaul campur sos semua dan buh dalam roti. Macam kat atas tu pula cara nak makan adalah dengan menggulung bersama roti lebanon (campur la sos skit) dan sedia lah boleh dimakan.


Salad dengan pencicah
(Mana2 gambar yang kelabu asap tu guna hp 2.0Mpixel - blur skit, layan jer lah)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net